ANSÖKAN TILL INFLUENCE PROGRAM FÖR BLIVANDE MANAGEMENTKONSULTER

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa. Nu letar vi efter dig som tar examen till sommaren och har ett starkt driv att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult som är med och driver förändring.

Som konsult på Influence förväntas du lösa komplexa problem samtidigt som du har stort fokus på interpersonella faktorer. Vi letar därför efter dig som har stark analysförmåga, ett genuint intresse för mänskliga beteenden och vill utveckla effektiva samarbeten. För att trivas på Influence och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du  modig, nytänkande, initiativtagande och en enastående team player.

 

För nyutexaminerade erbjuder vi vårt introduktionsprogram över 1,5 år med mål att utveckla marknadens bästa managementkonsulter. Programstart är i början av hösten 2019 och från start förväntas du ta stort personligt ansvar och leverera som managementkonsult i projekt hos våra uppdragsgivare. För att möjliggöra en brant inlärningskurva och personlig utveckling  kompletteras detta med ett gediget utbildningspaket. Exempel på utbildningar är projektledning, försäljning och olika konsultverktyg men självklart även  mer Influence-specifika områden som Kollektiv Intelligens och verktyget ThinkTank.

 

Du har också en erfaren konsultkollega som din mentor för att få värdefull vägledning i konsultyrket. Tillsammans sätter ni upp dina utvecklingsmål och lägger ut en plan för hur du ska nå dessa. Utöver det stöd som din mentor är och dina övriga kollegor på Influence utgör, har du en extra trygg punkt i den grupp som du bildar tillsammans med dem som börjar programmet samtidigt som du. Er grupp träffas regelbundet och tillsammans med era programansvariga reflekterar ni kring era lärdomar i yrket, utför olika övningar och lär känna Influence och konsultyrket tillsammans.

 

Sammanfattningsvis ger programmet dig rätt förutsättningar för att du snabbt ska utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent managementkonsult, medarbetare och ledare som är redo att ta sig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med dina programkollegor utgör ni som grupp även en viktig hörnsten i att sprida och utveckla vår kultur och har stor möjlighet att arbeta med hur framtidens Influence ser ut. 

 

Introduktionsprogrammet utgör även grunden för att börja din karriär på Influence Tech. Skriv gärna med i din ansökan om du redan nu vet att du är mer intresserad av Influence eller Influence Tech.

 

Sista dag för ansökan till programstart hösten 2019 är den 17 februari. Intervjuer sker löpande.

 

Ansök via formuläret nedan.

 

 

Sökanden ska uppfylla:

 

  • Masterexamen i Business / IT / Management / Engineering
  • Goda akademiska resultat och erfarenhet från olika engagemang
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska

 

Bifogas i ansökan:

 

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygsutdrag från gymnasium och högskola/universitet

  

 

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på pioneer@influence.se.

* Obligatoriska fält

Personliga uppgifter

Ansökan

Bifoga dina filer (välj och markera samtliga bilagor du vill bifoga)

Slutför